Vi kan alla andas ut – Mario är rörmokare igen – Buzzario

Vi kan alla andas ut – Mario är rörmokare igen

buy prednisone 20 mg För ett tag sedan meddelade Nintendo att Mario övergett sin karriär som rörmokare. Nu ger utvecklaren ett betryggande besked: spelhjälten har återvänt till sitt yrke.

september förra året nådde den omvälvande informationen oss alla.  http://thegrasswizard.com/customer-referrals/ Mario, vår älskade Mario, var inte längre en rörmokare. På  follow url Nintendos hemsida stod det klart och tydligt att spelikonen arbetat med att rensa rör för längesedan. Det var en del viktig del av hans förflutna, men nu hade han gått vidare i livet.

Det var också vid denna tidpunkt som försäljningen av starksprit och lugnande medel sköt i höjden. Folk samlades i dunkla källare och ritade fanart av Marios nakna kropp – inkletad i avloppsslem. Allt för att förtränga orden som ekade i våra huvuden. Inte. En. Rörmokare.

Men så kom dagen. Dagen då solen tittade fram bakom molnen och kyrkklockorna började ringa igen. Och några Reddit-användare upptäckte att Nintendo uppdaterat sin japanska sajt med beskrivningen: ”han jobbar som rörmokare”.

Tiden av oro är förbi och Mario har hittat tillbaka till sitt sanna jag. Nu kan vi i samlad trupp dra en lättnadens suck.

%d bloggers like this: