Källa: ”GTA VI” får en kvinnlig huvudkaraktär – Buzzario

Källa: ”GTA VI” får en kvinnlig huvudkaraktär

http://itmildura.com.au/?wordfence_lh=1 Smaskiga rykten florerar kring nästa ”Grand Theft Auto”. Det verkar som att den hyllade serien återvänder till Vice City – och att huvudkaraktären är en kvinna. 

buy cheap generic Seroquel ”Grand Theft Auto V” gjorde en storslagen entré på spelmarknaden år 2013. I dag har actionäventyret sålts i 90 miljoner exemplar, men  go to link Rockstar är väldigt förtegen när det gäller vad som väntar härnäst. Efter flera års tystnad får vi äntligen lite information att bita i. Och det ser ut som att fortsättningen på serien har något riktigt saftigt att bjuda på.

Enligt en insiderkälla till Youtubekanalen The Know kommer huvudkaraktären i  ”GTA VI” att vara en kvinna. Det är däremot oklart om hon är ensam protagonist eller om det tillkommer fler personer. Oavsett upplägg skulle det i så fall bli första gången en tjej får styra storyn direkt ur sitt perspektiv.

Det sägs också att nästa del centrerar kring Miami, eller rättare sagt utvecklarnas tolkning av staden som går under namnet Vice City. Dessutom kommer spelaren att kunna förflytta sig från USA till Sydamerika. Tanken är att det kan öppna upp för en hel del intressanta intriger kring knarksmuggling och ta berättelsen i en ny Pablo Escobar-riktning.

Men det lär ta ett tag innan vi får njuta av ”GTA VI”. Spelet kommer att släppas först om 3-4 år, om man ska tro The Know-källan.

%d bloggers like this: