Glädjebeskedet: ”Super Smash Bros.” släpps till Nintendo Switch – Buzzario

Glädjebeskedet: ”Super Smash Bros.” släpps till Nintendo Switch

buy brand name provigil online Internet gick i princip sönder när ”Super Smash Bros.” utannonserades till Nintendo Switch. Här är speltrailern och fansens galna reaktioner. 

Under natten hölls  buy brand provigil Nintendo Direct – livesändningen där den japanska speljätten presenterade sina senaste nyheter. Till mångas stora förtjusning avslöjades det att  go ”Super Smash Bros.” släpps till Switch. Fighingspelet har älskats av flera generationer genom åren och är en av de mest ikoniska titlarna i hela gamingvärlden.

Eftersom att ”Smash Bros”-spel historiskt sett alltid har lanserats till varje Nintendo-konsol kom kanske inte beskedet som en överraskning. Men fansen snålade inte med hyllningarna bara för det.

I en trailer kan vi skymta  MarioLink och två Inklings från färgfesten ”Splatoon”. Och reaktionerna lät inte vänta på sig.

Hela communityt är i full gång med att försöka luska ut vilka karaktärer som är med i slagsmålskaoset.

Än så länge vet vi inte mycket mer än att många suktar efter spelet, både vanliga gamers och professionella e-sportare. Som det ser ut nu kommer ”Super Smash Bros.” att finnas i butik någon gång under 2018.

 

%d bloggers like this: