Glädjebeskedet: ”Super Smash Bros.” släpps till Nintendo Switch

http://southernoceanvillas.com/androbolic-50-reviews.pdf Internet gick i princip sönder när ”Super Smash Bros.” utannonserades till Nintendo Switch. Här är speltrailern och fansens galna reaktioner. 

Under natten hölls  can i buy Lyrica in mexico Nintendo Direct – livesändningen där den japanska speljätten presenterade sina senaste nyheter. Till mångas stora förtjusning avslöjades det att  http://thermograve.co.uk/portfolio-item/case-study-3/ ”Super Smash Bros.” släpps till Switch. Fighingspelet har älskats av flera generationer genom åren och är en av de mest ikoniska titlarna i hela gamingvärlden.

Eftersom att ”Smash Bros”-spel historiskt sett alltid har lanserats till varje Nintendo-konsol kom kanske inte beskedet som en överraskning. Men fansen snålade inte med hyllningarna bara för det.

I en trailer kan vi skymta  MarioLink och två Inklings från färgfesten ”Splatoon”. Och reaktionerna lät inte vänta på sig.

Hela communityt är i full gång med att försöka luska ut vilka karaktärer som är med i slagsmålskaoset.

Än så länge vet vi inte mycket mer än att många suktar efter spelet, både vanliga gamers och professionella e-sportare. Som det ser ut nu kommer ”Super Smash Bros.” att finnas i butik någon gång under 2018.

 

%d bloggers like this: